TJÄNSTER

HOMESTAGING

 

Få har vid det här laget missat att det lönar sig att styla sin bostad inför en försäljning. Att ta professionell inredningshjälp snabbar inte bara på försäljningsprocessen eller får spekulanternas hjärtan att bulta ett extra slag, det sparar dig även enormt mycket tid och arbete.

 

Homestaging eller homestyling har förändrats avsevärt under åren. Från det stilrena med en sparsmakad inredning och vita väggar vill man idag känna en värme när man tar första klivet in i sitt nya potentiella hem. Intrycket ska upplevas personligt, helst omärkbart stylat och samtidigt ge plats åt nya idéer och en längtan efter att bo in sig.

 

Bli inte överraskad om din bostads nya uttryck gör att du i slutändan inte ens vill flytta!

 

 

Vi hjälper dig som:

 

Styleconcept small -vill göra jobbet helt själv men behöver rådgivning. Vad kan tas bort? Flyttas? Bytas ut?

 

Stylekoncept medium -vill styla med din egen inredning men inte har möjlighet att göra jobbet själv.

 

Styleconcept large -behöver hjälp att styla hela din bostad och delvis vill byta ut din inredning mot rekvisita från vårt lager.

 

 

ORGANISERA

 

Har du ett rum därhemma, ett garage eller kanske en bastu som ser mer ut som ett förråd än vad det faktiskt är ämnat att användas till? Kanske ger hela ditt hem dig dåligt samvete och du finner aldrig energin eller tiden till att organisera upp all röra?

 

Det kan ibland kännas jobbigt att släppa in någon i ens hem om man själv inte är nöjd med hur det ser ut. Det är just därför vi finns, för att hjälpa till att plocka fram just Ditt hems godbitar och ge dig en nystart och en chans att andas. Vi dömer aldrig någon för hur de har det hemma utan ser bara möjligheterna och glädjen i att skapa ett hem där du ska trivas!

Vi har sett det mesta.

 

Du kan välja att vara med under hela processen, alternativt att lämna hela ansvaret till oss. Vi hjälper dig att organisera upp ett eller flera rum samtidigt som du är på jobbet eller ägnar dig åt sånt som du tycker är roligt.

 

 

 

INREDNING

 

Kanske har du sett en bild av ett vackert hem i en inredningstidning och vill ha det lika fint hemma hos dig själv? Eller så är du trött på din gamla inredning och vill ha hjälp med att hitta din stil? Det kan vara svårt att veta var man ska börja, vilken stil man ska välja och hur man får till den där röda tråden som så många pratar om.

 

Kanske vill du inreda uteplatsen inför våren och sommarens alla grillkvällar och lata dagar. Eller så vet du helt enkelt inte vilken färg som passar bäst i hallen.

 

Viktigast är att ditt hem speglar dig och får dig att känna ett lugn när du kommer hem efter en lång dag.

 

Vi inreder allt från barnrum till badrum och hjälper dig med hela processen från idé till färdigt resultat.

 

Kontakta oss för att få hjälp med att skapa ditt drömhem!